Voor Ouders

De e-Training Effectief Lezen leert vaardigheden aan die tot een hoger leestempo met meer begrip leiden. Alle teksten, oefeningen en testen voor het onderwijs zijn ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Utrecht. Daarnaast wordt samengewerkt met verschillende universiteiten in binnen- en buitenland.

Leerlingen, studenten en docenten van meer dan 60 onderwijsinstellingen volgden de training. Deze is beschikbaar voor alle niveaus binnen het MBO, VO en HO. De gemeten verbeteringen zijn aanzienlijk en permanent, ook bij 85% van de dyslectische deelnemers.

Heel erg bedankt voor alle hulp en steun! Ik merk echt dat ik iets aan deze cursus heb gehad! De punten op school bij begrijpend lezen en Nederlands zijn echt omhoog gegaan. Ik begrijp dingen uit de tekst nu eerder en beter en ik kan de tekst makkelijker lezen.Robin Heesakkers, Zwijsen College

Onderdelen in het kort

 • Connector.Connector.

  Verbeteren van concentratie en begrip

 • Connector.Connector.

  Leren lezen in betekenisvolle woordgroepen

 • Connector.Connector.

  Hoofd- en bijzaken onderscheiden

 • Connector.Connector.

  Verbeteren van de vocabulaire

 • Connector.Connector.

  Effectiever gebruik korte- en langetermijngeheugen

De studieduur is 10-12 uur binnen een maand. Er kan 24/7 in eigen tempo gewerkt worden vanaf elke plek met internetaansluiting. Deelnemers houden steeds zicht op de eigen resultaten en worden begeleid door een ervaren webcoach.

Ouder/Kind Combinatie

Samen leren stimuleert en geeft plezier. Ouders willen de training dan ook samen met hun dochter of zoon doen. Als u vaak leest voor beroep, studie of privé, heeft u zelf ook veel baat bij de training.

Ik heb de training nu ook afgerond. Vond het leuk en leerzaam om te doen…Wat Jan betreft, het geeft hem wel zelfvertrouwen dat hij nu zoveel hoger scoorde. Wat ons betreft zeker een geslaagde cursus !!! Bedankt hiervoor. Pieternel & Jan Kant, Lyceum Oudehoven

Vermelde prijzen zijn inclusief btw.
Nadat de training is afgerond, ontvangen deelnemers een certificaat met het eindresultaat.

*Direct na afronding van de training ontvangen deelnemers gedurende 4 weken, 3 mailtjes per week met tips en suggesties. Deze zijn bedoeld als ‘steuntje in de rug’ om de nieuwe vaardigheden blijvend toe te passen.